Byte av vägdag?

Jag överväger (haha) att byta vägdag till fredagar. Just för att jag generellt sätt väger lite mer i slutet av helgen (som de flesta andra) och ofta är uppsvälld efter helgens bravader.
Då blir bilderna mer rättvisa också, enligt mig. Så imorgon ställer jag mig på vågen igen, men hoppas inte på för mycket. Även om jag går ner fettprocentuellt så hoppas jag att jag går upp muskelmässigt, men det är ju svårt att avgöra förens man kan se musklerna ;D Så nu kör vi!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag väger mig också på fredagar :) även om man kanske inte äter jätteonyttigt på helgen så blir det oftast lite mer, då känner jag att det inte gör sig rättvist på måndagar. haha :)



Svar: ja jag springer ute. Jag har broddar under skorna. Det är jättebra!! Även om det kan vara halt ibland ändå, om det precis kommit snö eller så, så är det stor skillnad på att springa med och utan. Skulle nog inte våga springa utan, inte just nu iallafall! :)

2011-01-13 @ 22:13:49
URL: http://mygfight.webblogg.se/
Postat av: Elin

haha stavade mitt bloggnamn fel :) *

2011-01-13 @ 22:14:34
URL: http://myfight.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Tack så mycket det var snällt sagt!:) Grejen är ju den att det är mina lår och rumpa som är rätt stora som jag inte tycker om och det är där vikten sitter, för magen den är inte stor (Vilket jag faktiskt är glad över) Men självklart kommer jag inte följa vågen till punkt och pricka, och det är ju som sagt så att jag vill trimma kroppen och när jag känner att jag är nöjd så stannar jag där.

haha jag är inte lång, jag är endast 158 cm, så 49 kg skulle fortfarande vara på normalvikt:)



Kul att du tittade in!

2011-01-13 @ 23:01:23
URL: http://mintraningsdagbok.webblogg.se/
Postat av: S

aa, visst klär det henne :) jättefin har hon blivit

2011-01-14 @ 00:40:05
URL: http://misshealthy.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0