5. Favorit Muskel

Jaa, den här punkten var mycket klurig. Eftersom jag inte gymmat mer än i två veckor (två månader sen jag rörde på mig innan dess) så har jag inte hunnit bygga upp alla mina muskler så mycket, så jag fick liksom ta vad som fanns.

Magmusklerna har jag en viss hatkärlek till. På killar är det ju dösnyggt, men jag har lite delade meningar om markerade magmuskler på tjejer. En del kan jag tycka är jättesnygga i det medans vissa inte alls klär i det. Jag är nog det senare alternativet.


Kommentarer
Postat av: Paula

Själv älskar jag ryggmusklerna. Det finns inget snyggare på en kille eller på en tjej för den delen, än en vältränad rygg. Så himla fint!

2011-01-16 @ 20:24:47
URL: http://livehealthier.blogg.se/
Postat av: S

tack! :) vad snällt sagt. nja, asså så stor skillnad var det faktiskt inte, men jag förstår hur man skulle kunna tro det. att se ohälsosam ut är verkligen inget jag strävar efter :) 55kg är ju det jag siktar på och då är jag fortfarande inom "normal" vikt.

2011-01-16 @ 20:33:48
URL: http://misshealthy.webblogg.se/
Postat av: elin

Alltså jag äter ju inget sånt, så jag har inte jättesvårt att räkna. Jag är nog mest lat att väga maten och så. Men jag ska bara ha lite koll på hur mycket jag äter ungefär. Men det är mest måndag-fredag. Lördag har jag en liten "ätar" dag, då tänker jag inte räkna. Men märker jag att jag ligger i fas, så kommer jag inte räkna. Blir bara tokig och mer fixerad då, det är bättre att lita på sitt sunda förnuft kanske :) och köra på som vanligt :)

2011-01-16 @ 21:22:18
URL: http://myfight.webblogg.se/
Postat av: JD | 60 kg ska bort!

tackar :D

men vadå, tycker ingenting ser fult ut här? :)

2011-01-16 @ 21:29:10
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Malin I Form

Vet inte heller vad jag tycker om kvinnor och magmuskler faktiskt :S



SV: Gör det!

2011-01-16 @ 21:57:35
URL: http://maliniform.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0