3. Ett fint idrottsminne

Herregud vad svårt! Jag har jättemånga fina idrottsminnen, speciellt med mina fotbollstjejer. Så får nog ta lite av varje för att inte sitta här med beslutsångest resten utav dagen.

Det idrottsminne jag är mest stolt över är när jag gick i 9;an och behövde springa en slinga i skogen under en viss tid för att få mvg i slutbetyget, det var allt som saknades. Jag hade alla odds emot mig. Det var i mitten av maj månad och solen stekte som på afrikas savann. Lektionen innan idrotten hade vi hemkunskap, där vi skulle redovisa vår utländska meny. Så vi gjorde en tre rätters middag med kycklingspett, jordnötssås, bananpannkakor osv, - självklart var jag tvungen att äta upp det. Så med 28 grader i nacken och tungdlagen som drog mig ner mot jordens inre så påbörjade jag springningen, medans klassen spelade fotboll. Och tro det eller ej, men jag klarade det med hela EN minuts marginal! Aldrig vart så stolt som då.

Ett annat fint idrottsminne är ju som sagt mina fotbollsdar, - som nu ser ut att vara slut. Men förra året (2010) belönades jag med två fantastiska priser i laget, som "årets överaskning" och "årets måldrottning" med 22 mål lagda i säsongen. Det är något jag är väldigt glad och stolt över och alltid kommer att minnas!


Kommentarer
Postat av: S

jympa? :) ja, det är alltså olika jympapass på friskis & svettis, man kan välja mellan en hel del, bl.a: bas, medel, medel/puls, medel/styrka och intensiv. jag brukar hålla mig till medel! det är en riktigt rolig träningsform tycker jag, då gym för mig oftast blir lite långtråkigt i längden ;p du kan läsa mer här: http://web.friskissvettis.se/id___5521.aspx

2011-01-14 @ 15:18:59
URL: http://misshealthy.webblogg.se/
Postat av: cilla

Åh tack så mycket!

2011-01-14 @ 16:56:46
URL: http://iwillnotbethefatone.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Haha jag preics, samma med mig, dem är här för att stanna -.-

2011-01-14 @ 19:43:56
URL: http://mintraningsdagbok.webblogg.se/
Postat av: lookinggoood

sv Tack så mycket! :D

Jag har faktiskt inte varit en sporttjej... Mer av en dans/sång tjej men det känns som om jag omvandlas till en träningsbrutta och det känns jävligt bra, faktiskt! ;) Kram på dig!

2011-01-14 @ 20:22:15
URL: http://lookinggoood.blogg.se/
Postat av: S

tycker definitivt du borde testa nån gång! :) nu har jag inte tränat ordentligt på fleera flera år, haha, så det kommer kännas lite obekvämt i början. men sen kommer man ju in i det och då är det riktigt kul! :D

2011-01-14 @ 20:55:08
URL: http://misshealthy.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0